Jij doet toch ook mee?

Samen voor Hoop is er voor jong en oud. Iedereen is welkom om mee te doen! Als eregast, met een team van wandelaars, als deelnemer van de KinderLoop of als vrijwilliger. Ook als artiest kun je een prachtige bijdrage leveren. Lijkt het je leuk om mee te doen? Bekijk dan gauw de mogelijkheden en meld je aan!

Eregast 

Tijdens Samen voor Hoop zetten we de eregasten in het zonnetje. Met eregasten bedoelen we: mensen die nu of in het verleden met de ziekte kanker te maken hebben (gehad). Speciaal voor onze eregasten organiseren we een bijzonder programma met allerlei zingevende, bijzondere en leuke activiteiten. En heb je even geen puf of zin meer? Ook daar houden we rekening mee. Heb je interesse om deel te nemen als eregast, meld je dan hier aan. 

Meld je aan!

Team

Zonder teams geen Samen voor Hoop! De teams zorgen ervoor dat de wandelestafette 24 uur blijft draaien. Ze zorgen voor leven in de brouwerij met hun geldinzamel-acties en ze zorgen voor een groot deel van de opbrengst. Deelnemen met een team is een fantastische manier om een naaste met kanker een hart onder de riem te steken of iemand te gedenken. Maar het is ook een bijzondere teambuilding-activiteit. Lijkt het je leuk om mee te doen met een team? Meld je dan hier aan of kom eerst naar een van de teambijeenkomsten waar we graag vertellen over wat het inhoudt om mee te doen. Op onze nieuwspagina worden de teambijeenkomsten aangekondigd. 

Meld je aan!

KinderLoop

Speciaal voor kinderen organiseren we ook deze keer weer een KinderLoop. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Je bent van harte welkom! Je kunt je hier aanmelden (ook als je nog geen team hebt). 

Meld je aan!

Vrijwilliger

Samen voor Hoop is een flinke organisatie. Voorafgaand en tijdens het evenement kunnen we dan ook heel wat extra handjes gebruiken. Lijkt het je leuk om te komen helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger. 

Meld je aan!

Entertainment  

Ben je artiest of beschik je over een ander bijzonder talent waarmee jij Samen voor Hoop nog memorabeler kunt maken voor de aanwezigen? Neem contact met ons op voor een kennismaking en verkenning van de mogelijkheden. We zijn benieuwd naar jouw talent! 

Meld je aan!

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws en blijf op de hoogte!