Draag jij Samen voor Hoop een warm hart toe?

Zou jij wel een handje willen helpen om van Samen voor Hoop een onvergetelijke gebeurtenis te maken? Dan kan dit op verschillende manieren: door geld te doneren, door een bedrag, middelen of diensten te sponsoren of door als bezoeker bij het evenement te komen opdagen en deel te nemen aan de activiteiten van de teams. Alle steun is welkom!

Als donateur

Wil je graag een bedrag doneren of bijvoorbeeld een team sponsoren? Dan kun je het gewenste bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL36 RABO 0376 8046 37, ten name van Stichting Samen voor Hoop (vermeld er even een omschrijving bij en/of het team dat je wilt sponsoren). We zijn enorm dankbaar voor je bijdrage! 

Als sponsor

Wil je Samen voor Hoop op wat voor manier dan ook sponsoren? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op via het contactformulier. Onderaan deze pagina komen de logo's te staan van de bedrijven die Samen voor Hoop als sponsor ondersteunen. 

Als bezoeker

Behalve dat het ontzettend leuk is om Samen voor Hoop te bezoeken, help je het evenement en de teams ook ontzettend wanneer je iets nuttigt (een drankje of een hapje), meedoet aan de spelletjes die de teams organiseren of wanneer je iets leuks koopt bij een van de vele kraampjes. Of koop een kaarsenzak, zodat er ook voor jouw dierbare(n) een kaars zal branden tijdens dit bijzondere evenement. Alle opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel!

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws en blijf op de hoogte!